Triss i trist

Idag fick jag tydligen vara ledig. Vad härligt. Det är underbart att vara ledig. Ta dagen som den kommer. Tänka fritt. Agera efter stundens ingivelse. Idag har det redan hänt så mycket roligt. Några små axplock i min enorma skörd:
 
 
Vädret har bjudit på uppfriskande och själslyftande snöblandat vinterregn som strilat så härligt ner på jordens mylla och skänkt liv åt alla växterna. 
 
I brevlådan hittade jag ett stycke samhällsinformation från vad som verkar vara ett trevligt nytt politiskt parti. De ville värna om det svenska kulturarvet och alla fina nationalstater i Europa. Sånt blir jag glad av. Verkligen nytt och fräscht. SD och SvP räcker liksom inte till! 
 
 
Och till sist, när jag skulle ta en promenad med vovvarna, så möter jag två vänliga och leende kvinnor som delar med sig av en informationslapp till. "Så kan du lita på Bibeln", stod det på den. Jätteintressant! Den tog jag med mig hem och läste högt för mina föräldrar. Imorgon ska vi gå till biblioteket och låna en såndär "Bibel" och lära oss mer.
 
 
Carpe Diem! (Fånga dagen, betyder det. På grekiska.)